Leverans

Normal leveranstid från Mariedal Design är 2-5 arbetsdagar. Då vi ger dig som kund möjlighet att beställa våra produkter i ett så stort antal färger kan tyget till din beställda vara dock behöva stickas upp.

 

Beräknad leveranstid är i dessa fall 1-3 veckor och du får då ett mail inom 3 arbetsdagar. Kontakta oss om du vill annullera din restnotering eller om du har frågor kring leveranstider etc.

Kortbetalning

Vi accepterar för närvarande VISA och MasterCard.När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner Paynova för att garantera snabb och säker betalning.Mariedal Design sparar ALDRIG några uppgifter gällande ditt kort! All information skickas krypterad via säkrade servrar. Mariedal Design hanterar personuppgifter enl den svenska personuppgiftslagen, PUL. Detta innebär att personuppgifterna skyddas enligt de villkor som rör behandlingen av de uppgifterna.Betalväxeln Paynova som all kortbetalning går igenom uppfyller kraven för PCI-DSS. Paynova tillämpar sk fraud screening för att förhindra kortbedrägerier.Moms på 25 % ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp.

 

FRAKT

Alla beställningar skickas fraktfritt inom Sverige och EU. Mindre beställningar, ex. en mössa eller mudd, skickar vi som brev. Övriga beställningar skickas med DHL Service Point. Du får då en sms-avisering och hämtar ditt paket på närmaste utlämningsställe. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart anmäla detta till fraktbolaget (utlämningsstället).  Mariedal Design ersätter ej paket som kommit bort pga fraktbolagets felaktiga hantering och ersätter heller inte paket som kund returnerar till oss, men som ej når fram pga av fraktbolagets felaktiga hantering.

 

Ej uthämtat paket:

Observera att paket endast ligger i 14 dagar hos ditt lokala serviceställe varefter det returneras till oss. Hämtar du inte ut ditt paket så förbehåller vi oss rätten att debitera dig 300 kronor för ej uthämtade varor. Detta skall täcka vår frakt, returfrakt och hanteringskostnader. Betalning skall ske inom 14 dagar.

 

ÖPPET KÖP

Du har full rätt att byta till annan produkt, storlek, färg inom 14 dagar. Önskar du returnera en vara till oss så står du själv för returfrakten.För att godkänna din retur skall varan vara helt oanvänd och returneras tillsammans med originaletiketter/handlingar. Vi betalar tillbaka värdet på varan (ej frakt och övriga ev avgifter).
Innan du skickar en retur skall du alltid skicka oss ett mejl till info@mariedaldesign.se med ditt ordernummer och produktbeskrivning. Vi kommer då överens om hur retur skall göras. Mindre försändelser t.ex. ett par muddar eller en mössa kan skickas som brev, är det däremot varor till ett större värde som skall returneras så skickar vi en returlapp. Portokostnaden dras då från summan som skall återbetalas.Be om kvitto eller stämpel när du returnerar då du ansvarar för returtransporten till oss.

 

REKLAMATION

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du skicka oss ett mail till info@mariedaldesign.se med orsak till reklamationen och produktbeskrivning samt ditt ordernummer så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar.Återbetalningen sker snarast möjligt och senast inom 30 dagar efter det vi mottagit den reklamerade varan som är praxis enligt Konsumentköplagen.Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.Innan du skickar eventuella returer eller reklamationer, vänligen kontakta oss via mail på info@mariedaldesign.se så skickar vi en retursedel till dig.Be om kvitto eller stämpel när du returnerar då du ansvarar för returtransporten till oss.

 

BYTE AV VARA

Du har full rätt att byta till annan produkt, storlek, färg inom 14 dagar.Önskar du byta en vara står du själv för returfrakten. Varan skall vara helt oanvänd och med eventuella etiketter/ andra handlingar. Skicka alltid ett mejl till oss på info@mariedaldesign.se innan du skickar returen för byte. Ange ditt ordernummer samt information om vad du vill returnera och ev byta till så vi kan reservera varan till dig. Mindre försändelser så som t.ex. ett par muddar eller en mössa kan skickas tillbaka som brev, är det däremot varor till ett större värde så skickar vi en retursedel.